Varning till min omgivning

Jag har inte gjort någonting vettigt idag. Alls. Jag är extremt understimulerad och totalt uttråkad.

Jag har ätit tre munkar, choklad och pasta. Jag har sett två säsonger av Hipp! Hipp!. Jag har badat badkar. Det är vad jag har gjort idag. Meningslöst!

Nu ska jag till gymmet och göra av med lite energi.

Hat.


Säg VAD?!

Det var det fräckaste! De har höjt priset på lösgodis på ICA

 


Söndag

Personalfest igår. Vaknade upp bredvid en kollega. Ångest.

Annars

är jag snuvig och har ont i halsen.


Kom ihåg till mig själv:

Jag kan inte konsten att koordinera armar och ben. Jag kan inte följa efter en gympaledare utan att se ut som en komplett idiot. Jag är en neandertalare.

Så kom ihåg detta: i nästa liv, sluta inte dansa vid tolv års ålder för att dansens namn, showjazz, inte är lika häftigt som streetdance och breakdance. Liksom allt annat kommer tillbaka får du också känna på den bittra förnedringen obefintlig koordinationsförmåga tillför under ett medelgympapass i tjugo års ålder.


Livets goda

Jag spenderade gårdagskvällen på badhuset. Liksom varje tisdag de senaste 16 åren, med undantag.
Jag försöker hålla mig borta från sötsaker och andra onyttigheter. Det är mitt stående löfte  till mig själv, vecka efter vecka om självdisciplin som får mig att försöka avstå från detta livets goda. I alla fall. Igårkväll när jag kom hem från träningen så tyckte jag att jag var värd en belöning eftersom att jag hade simmat cirka sjuhundratusen meter. Belöningen var tänkt i godis... Tror du att det fanns något hemma? Nej, det är klart att det inte gjorde! Så jag tog ett glas mjölk istället och sen gick jag och la mig, sur och muttrandes onda ord om världens orättvisor.

Obs. Det där med att jag simmade sjuhundratusen meter var bara hittepå, även om det kändes som det när jag gick upp ur vattnet...

Obs igen. Godis är ett väldigt fånigt ord tycker jag.

Att tro

Jag var och tränade igår. När jag var klar skakade mina händer som två löv i stormen. Så jag ringde till sjukvårdsrådgivningen och frågade om jag var dödligt sjuk, han sa att det troligen bara var utmattning. Troligen? Tro gör man  i kyrkan! Jag tror att han tror fel, kolla själv, som ett löv i stormen:


Passion for fashion

Det var mycket mode i Paris, det var nästan så att man blev yr av att vända sig efter allt och alla. Baskrar, baguetter och tjockisar vid varje hörn. Det min vän är vad jag kallar modeorgasm. Åk dit!

Orvar

Hej fina underbara läsare. I dag har jag jobbat och ätit thaimat. Mums! Imorgon åker jag till Paris och titta på vårens klädkollektioner. Jag lovar att ta massor med bilder på alla kläder och visa i bloggen sen. Ska försöka hitta lite budgetsaker också att visa. Puss och kram så länge. (Jag vet att du älskar mig.)

Hitta relevansen i inlägget och vinn en date!

Lägesrapport:

Just nu skiter jag i allt. Jag skiter i att jag är ensam. Jag skiter i att jag har ont i munnen efter tandläkarbesöket. Jag skiter i att jag borde ordna massa saker. Jag skiter i att laga mat. Jag skiter i att världen är jävligt orättvis. Jag skiter i allt och det skiter jag i. Det är precis vad jag har för mig i detta nu, men det skiter väl du i.

Konsekvens: skit.

Lammsnopp


Krakel...

...skulle skjuta sig i foten för att få hoppa runt på ett ben tillsammans med Backstreet Boys ett tag.

Jag var ute och roade mig igår...


Håll i hatten

Han: Jag tycker att du äter mycket för att vara tjej.

Jag kan med handen på hjärtat säga att ingen(!) någonsin(!) har sagt till mig att jag äter mycket. Aldrig! Så antingen så har jag börjat äta mycket på senare dagar eller så har Han inte ätit med så många tjejer.

Skriver jag samtidigt som jag sitter och glufsar i mig en halvfabrikerad lasagne.

Krakel vs pensionärerna

Eftersom jag oftast börjar jobba klockan ett så måste jag, för att inte bli en soffpotatis på heltid, leva på förmiddagen, också känt som pensionärstimmarna. Allt jag gör, vart jag än är så får jag spendera min tid tillsammans med pensionärer. De handlar med mig, de gymmar med mig, de promenerar med mig, det är dem och jag i perfekt harmoni... Eller jag försöker i alla fall finna deras harmoni för att kunna levas tillsammans med dem utan att spy av irritation. Om inte berget kommer till dig, så får du gå till berget.


Jag har börjat gå med kupad rygg, extra långsamt, gärna i mitten på en relativt smal trottoar så att ingen kan gå om mig, vilandes då och då för att slippa bli för trött. Jag drar mitt kort ofattbart långsamt i kassan på affären och slår långsamt fel kod två gånger så att kön hinner växa sig riktigt lång. Jag har lärt mig att svettas galet mycket när jag tränar så att maskinerna riktigt droppar efter att jag använt dem och torka av dem har jag glömt hur man gör. Jag... Du fattar?!

Sån är jag, hur är du?


Idag har jag...

...varit på ett frukostseminarium på Berghs.
...tränat.
...fått ett mindre sammanbrott.
...tyst svurit åt en abnormt otrevlig fransman över telefon.
...högt svurit över den abnormt otrevliga fransmannen för min stackars karl.
...fått ett större sammanbrott.
...avbokat ett hotellrum.
...bokat ett hotellrum.
...ringt en massa.
...jobbat.
...druckit juice.

SKIT FAN JÄVLA HELVETES ANUS BLÄ

Ibland vill jag skaffa mig vapenlicens, köpa mig en pistol och skjuta mig själv i benet.


Info 2

Idag är det kaninballens dag

Info

Det är lördag idag.

I got a feeling

Don't feel bad for the suicidal cats
Gotta kill themselves nine times before they get it right


Meddelande till Gud

Jag kommer ihåg de gånger jag sa till dig att den dagen du botade min ensamhet och jag mig kärlek tillsammans med trygghet så skulle jag aldrig be om någonting mer, så jag tänker inte göra det heller. Dock tänker jag fråga dig; vad poängen med att göra mig sjuk i fyra veckor är? Vad du får ut av mitt lidande? Det är klart att jag har förstått att det inte är meningen att jag ska kunna vara nöjd fullt ut, det är ju självklart att jag inte ska vara det. Men varför var du tvungen att göra på detta sätt? Hade det inte räckt med bara en förkylning eller bara en outgrundlig allergi eller bara någon av de andra sjukdomarna jag har dragist med till och med idag? Jag menar istället för allihoppa samtidigt.

Märk att jag inte ber dig om att bli av med dem, jag undrar bara varför.

Konsten att genomskåda

Jag: Har du rökt?
Han: Nej.
Jag: Du luktar rök.
Han: Jag var med X idag och han rökte.
Jag: Du har visst rökt.
Han: Nej, jag höll bara i den.
Jag: ...
Han: Okej, jag tog ett bloss.
Jag: ...
Han: Två då.
Jag: ...
Han: Tre? Okej, jag rökte!

RSS 2.0