Krakel is out - så länge

Nu åker jag till Brasilien och gör världen till en bättre plats. Volontärarbete var det ja... Du får kalla mig helgon.

Tillbaka om ett par månader, hej så länge.



Fredagfredagfredagfreakdag

Nu ska jag hem till min mamma och hämta min deklaration, sen ska jag till banken, sen ska jag luncha med några väninnor innan jag ska till stadsteatern för att retunera några teaterbiljetter. Senare på kvällen ska jag äta middag med min pappa och hans tjej. Det är en ganska produktiv dag jag har framför mig. Har jag förresten sagt att jag slutade mitt jobb igår och flyttar till Rio i några månader imorgon?

Märk: det står inte fyra fredag i rubriken, bara tre.
Märk också: jag skrev väninnor, vuxet va?!
Märk också igen: skrev betyder två saker.

Eftersom strålkastarna inte söker mig måste jag jaga dem

Det finns de som undrar var all min ramljushysteri kommer ifrån...

Jag spelade teater när jag var liten. Jag fick huvudroll på huvudroll på vår teater, man skulle kunnat kalla mig begåvning. Rampljuset var min bästa vän och som jag trivdes(!) framför min fullsatta salong (jo, föräldrar, släkt och syskon räknas också som fullsatt).

När jag var på väg att fylla 15 år bestämde jag mig för att jag inte längre hade tid för scenen, eftersom parker, folköl och låtsasfyllor tog upp allt mer tid och då livet handlar om prioritering så fick teaterdrömmen ryka. Den som jag älskade!

Jag skyller på mina föräldrar för att jag idag sitter i mitt sovrum; inte rik, inte berömd, inte tillsammans med Persbrandt. Hade de puschat mig lite, hade sagt ifrån när jag släppte bomben om att teatern inte längre var något för mig, så hade du inte suttit nu och läst en blogg om ett fabriksjobb, uppnosiga simungar och misslyckade försök till uppmärksamhet. Du hade läst en blogg om rikedom och berömmelse... Om lycka och framgång... Om besvarad Persbrandtkärlek och...

...tack så jävla mycket mamma och pappa!

När jag var i London...

...tog jag besöksingången till ministeriet.


RSS 2.0